Mozli i Gordić se ne opuštaju, može li Partizan do 6:0?

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mozli i Gordić se ne opuštaju, može li Partizan do 6:0?

Košarkaš Partizana Nemanja Gordić rekao je večeras da će Venecija imati motiv da se revanšira crno-belima za poraz na početku Evrokupa, ali je istakao da će njegova ekipa pokušati da upiše pobedu i matematički obezbedi prolaz dalje.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Venecije u utakmici šestog kola Evrokupa.





"Još jedna teška utakmica u nizu. Oni su iskusna ekipa, prvaci su Italije. Ne treba trošiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reči koliko će sutra biti teška utakmica. Igrali smo neizvestan meč protiv njih u prvom kolu na njihovom terenu. Sigurno će to biti motiv da se revanširaju", rekao je Gordić novinarima u Beogradskoj areni.

"Nadam se da ćemo mi da odigramo što bolje možemo u ovom trenutku. Videćemo koliko će to sutra biti dovoljno za pobedu", dodao je on.

Crno-beli su bez poraza, dok je Venecija druga u Grupi B sa tri pobede i dva poraza.

"Dobar je osećaj, ali znamo da smo na tek pola puta što se grupe tiče. Ima još dosta da se igra. Recept je kao i do sada, idemo od utakmice do utakmice", rekao je Gordić.

Partizan jedna pobeda deli od toga da i matematički obezbedi prolaz dalje.

"To je činjenica, ali činjenica je da su to sve dobre ekipe i da nemamo pravo na opuštanje. Da probamo sutra da ostvarimo tu pobedu", rekao je Gordić.

Slično razmišlja i Vilijam Mozli.

"Sledeća utakmica će svakako biti teška, iako smo igrali s njima i već ih pobedili. Bez obzira što ih dobro znamo, dodatno smo se pripremali za njih", rekao je Mozli.

Mozli je naveo da če se sutrašnja utakmica razlikovati od one u Italiji po tome što je Venecija imati imperativ pobede.

"Oni su sada pod pritiskom i ono što će biti drugačije je to što imaju imperativ pobede. Sigurno će biti tvrđi. Mi ipak moramo da budemo okrenuti našoj igri i da uradimo isto što smo i u prethodnom meču s njima", rekao je on.

Utakmica će se igrati sutra od 20.00 u Beogradskoj areni.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.