Mitrović: Božja volja što nosim crno-belo, možda opet u Partizanu

Izvor: B92, 28.Mar.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Božja volja što nosim crno-belo, možda opet u Partizanu

Aleksandar Mitrović, napadač Fulama i reprezentacije Srbije, rekao je da bi voleo ponovo da zaigra u Partizanu.

Mitrović je stasao u beogradskim ‘crno-belima’, posle čega je otišao u Anderleht, a onda i na Ostrvo.

Međutim, kako kaže, "prva ljubav zaborava nema".

"Božja je volja to što nosim crno-belu opremu. Drago mi je zbog toga, osećam se lepo u tom dresu. Nije nemoguće da opet, pre kraja karijere, zaigram za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan, odakle sam krenuo u svet", rekao je Mitrović za engleske medije.

On je u prijateljskoj utakmici sa Nigerijom postigao oba gola, dok su ‘Orlovi’ slavili sa 2:0.

"Poštujem odluku Beniteza da ne igram i sada se osećam dobro u Fulamu. Nadam se da će potrajati. Svako okupljanje i svaka utakmica, pa čak ona bila i prijateljska, predstavlja priliku za mene. Borim se za mesto i dajem sve od sebe, a selektor će odlučiti da li ću igrati", dodao je Mitrović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ENGLEZI BILI U ČUDU: Mitrović pominjao POVRATAK u Partizan! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2018

Zablistao i u duelu sa Nigerijom...Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović ne krije da bi opet voleo da obuče crno-beli dres Partizana.On je u razgovoru sa engleskim medijima obradovao simpatizere tima iz Humske...MITROVIĆ: Važan je tim..-Božja je volja to što nosim crno-belu opremu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.