Miško deaktivirao bombu na klupi Partizana!

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 10:50

Miško "deaktivirao" bombu na klupi Partizana!

Jasan odgovor!

Košarkaški klub Partizan je u potrazi za novim trenerom, a odjednom se na društvenim mrežama provuklo i ime Dejana Radonjića.

Legendarni trener Crvene zvezde, ipak, neće preuzeti crno-bele, što je putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tvitera kasno sinoć demantovao njegov agent Miško Ražnatović.



"Vrlo kratko - ne postoje nikakvi kontakti između trenera Dejana Radonjića i bilo kog od klubova koji se takmiče u ABA ligi! Apsolutno nikakvi! Svaka druga informacija potpuno netačna!
", napisao je Miško Ražnatović.

Od ostalih imena, najviše se pominje Slovenac Saša Filipovski, mada se pojavila i mogućnost povratka Aleksandra Džikića.

Dok Partizan ne pronađe novog trenera, ekipu će privremeno voditi Milivoje Lazić.

Podsetimo, posle serije loših rezultata na startu sezone, Vlado Šćepanović je dobio otkaz.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Filipovski otpao, Džikić blizu klupe Partizana

Izvor: OkRadio.rs, 31.Okt.2020

Srpski trener Aleksandar Džikić mogao bi da se vrati u Partizan. Crno-beli nalaze se u potrazi za novim šefom stručnog štaba nakon što su rešili dužnosti Vlada Šćepanovića.   Prethodnih dana najviše se spominjalo ime Saša Filipovskog, međutim prema najnovijim informacijama Džikić...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.