Mirotić o tuči Reala i Partizana: Katastrofa, neka razmisle kako da operu ruke i lice

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 12:18

Mirotić o tuči Reala i Partizana: Katastrofa, neka razmisle kako da operu ruke i lice

Nikola Mirotić još jednom se osvrnuo na incident u Madridu o kome i dalje priča košarkaška javnost u Evropi.

Košarkaši Reala i Partizana potukli su se u završnici drugog meča četvrtfinalne serije Evrolige u trenutku kada je Partizan vodio 95:80.

Na kraju je meč i registrovan tim rezultatom, pa crno-beli vode 2-0, ali su pred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meč u Beogradu ostali bez Kevina Pantera i Matijasa Lesora.

Mirotić se već pobunio na društvenim mrežama zbog dve utakmice kazne za Pantera, smatrajući da bi u slučaju pobede u trećem meču trebalo da igra na fajnal-foru i to upravo protiv, najverovatnije, Barselone.

Potom je Mirotić za katalonski radio "RAC 1" još jednom kratko prokomentrisao incident, s tim da je ovog puta indirektno prozvao Real.

"Ne želim da komentarišem katastrofu koju su drugi napravili. Neka razmišljaju o tome kako peru lice i ruke od onoga što se dogodilo. Očigledno je da košarka ne zaslužuje ove stvari, kamoli košarka na tom nivou“, rekao je Mirotić.

Treći meč Partizana i Reala igra se u utorak od 20.30 u rasprodatoj Štark areni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.