Milosavljević i Partizan - Sad više nema dileme, Gagi sve otkrio!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević i Partizan - Sad više nema dileme, Gagi sve otkrio!

Ako je juče delovalo pomalo zagonetno, sada više ne bi trebalo da bude nedoumica.

Bio je i ostao ljubimac ''grobara'', ni njegova ljubav prema Partizanu nikad nije bila sporna, pa su mnogi bili iznenađeni kada je nedavno trener crno-belih Andrea Trinkijeri otkrio da ''ni kuća na moru'' nije pomogla da Dragan Milosavljević pristane da se ovog leta vrati u Partizan.

Juče je u razgovoru za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Žurnal'' samo jednom rečenicom to prokomentarisao, ali je u izjavi ''Novostima'' bio nešto rečitiji i utisak je, otklonio sve dileme.

U najkraćem, nije mogao da pogazi datu reč španskoj Unikahi da će sa njihovim klubom nastaviti uspešnu saradnju.

''Bilo je priče, ali pre nego što je do toga došlo, dogovorio sam se sa Unikahom. Nisam mogao da pogazim reč. Dogovorio sam se sa njima. Nije bilo zvanično u tom momentu kada su me zvali iz Partizana, ali je postojao dogovor'', konstatovao je Milosavljević.

Ipak, veruje da će i bez njega Partizan nastaviti da napreduje pod vođstvom Andree Trinkijerija.

''Idu u dobrom smeru. Trinkijeri je sjajan trener, dobro je što je potpisao višegodišnji ugovor, potreban je sistem, jer nije dobro kada se treneri stalno menjaju. Vidljiv je bio napredak prošle godine. Videćemo kakav će tim biti ove godine, ali ne sumnjam da će se Partizan vratiti tamo gde je nekad bio'', zaključio je Milosavljević.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.