Milinković preuzeo užarenu klupu Partizana: Svestan sam šta se očekuje

Izvor: Blic, 25.Mar.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković preuzeo "užarenu" klupu Partizana: Svestan sam šta se očekuje

Novi trener Partizana Zoran Milinković rekao je da mu je velika čast što je preuzeo crno-bee i poručio da je svestan da se od njega zahteva osvajanje titule prvaka.

"Svestan sam ciljeva i obaveza u narednom periodu, želimo da napravimo ono što od nas očekuju navijači. Neće biti lako, ali momenat je da se više radi, a manje priča", rekao je Milinković.

On će prvi trening sa igračima obaviti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << četvrtak, za kada je zakazana i njegova promocija u Partizanu.

"U narednih par dana odrediću stručni štab u dogovoru sa upravom kluba", rekao je Milinković.

On će na klupi Partizana naslediti Marka Nikolića, koji je na sednici Upravnog dobra dobio otkaz zbog slabih rezultata u prolećnom delu sezone.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi trener Partizana svjestan šta se od njega očekuje

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2015

BEOGRAD - Novi trener Partizana Zoran Milinković rekao je da mu je velika čast što je preuzeo "crno-bijele" i poručio da je svjestan da se od njega zahtijeva osvajanje titule prvaka..."Svestan sam ciljeva i obaveza u narednom periodu, želimo da napravimo ono što od nas očekuju navijači. Neće...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.