Milan Radin – novo Partizanovo ime na spisku UEFA

Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Radin – novo Partizanovo ime na spisku UEFA

U konkurenciji za Videoton

Spisak fudbalera na koje Partizan računa za plej-of vredan plasmana u grupnu fazu Lige Evrope pretrpeo je nekoliko izmena u odnosu na poslednji, aktuelan za dvomeč sa Olimpijaksom.

Na listi više nema Leonarda da Silve Soze i Nemanje Mihajlovića, pošto su Brazilac i srpski krilni vezista u međuvremenu prodati Al Ahliju iz Saudjske Arabije i holandskom Herenvenu, ali je novost da je na istu dopisano ime – >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Milan Radin.

MOZZART KVOTE

(1,80) Partizan (3,60) Videoton

Borbeni vezista koji, odlukom Miroslava Đukića, nije konkurisao za mečeve protiv Budućnosti i prvaka Grčke očigledno je uspeo da u međuvremenu ubedi struku da zaslužuje makar šansu. Na mečevima protiv Javora i Voždovca menjao je najpre Marka Jevtovića i povređenog Nebojšu Kosovića, a  pošto iz "Zemunela" stižu informacije da je bio sjajan i na treninzima, šef Partizanove struke rešio je da mu pruži priliku, tako što će konkurisati za dvomeč sa Videotonom.

Partizan u grupi Lige Evrope - kvota 1,75

To je druga lepa vest za Milana Radina ove sedmice, jer se u četvrtak oženio dugogodišnjom devojkom Mirjanom.

(FOTO: StarSport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.