Marinković produžio ugovor sa Partizanom: Nije bilo dileme

Izvor: RTS, 15.Jun.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković produžio ugovor sa Partizanom: Nije bilo dileme

Košarkaš Partizana Vanja Marinković potpisao je novi dvogodišnji ugovor i poručio da nije imao dilemu da će i u narednoj sezoni nositi dres matičnog kluba.
Marinkoviću su prethodne obaveze prema crno-belima istekle završetkom sezone, ali je odlučio da produži ugovor.

"Partizan i mene vezuje nešto mnogo veće od ugovora. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Samim tim, neke dileme nije bilo. Veoma mi je drago što ostajem i ubeđen sam da će naredna sezona, i za klub i za mene, biti puno bolja od prethodne. Pripremićemo se najbolje što možemo i dati sve od sebe da u svim takmičenjima budemo na nivou koji se od Partizana očekuje", rekao je Marinković za klupski sajt.
Ovaj 21-godišnji šuter u prošloj sezoni ABA lige prosečno je postizao 11,3 poena, a u Evrokupu 12,5. Iako je još uvek mlad, sa prvim timom Partizana krenuće šestu sezonu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.