Malatija u znaku fudbala, redovi za kartu protiv Partizana

Izvor: RTS, 15.Avg.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malatija u znaku fudbala, redovi za kartu protiv Partizana

Fudbaleri Malatije i Partizana večeras igraju revanaš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a u gradu vlada veliko interesovanje za utakmicu.
U samom centru Malatije postavljene su fudbalske lopte, zastavice i dresovi istoimenog kluba kao i zastave Turske, kako zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmice sa Partizanom, tako i zbog nacionalnog prvenstva, koje startuje ovog vikenda.

Na biletarnici pored klupske prodavnice u centru grada veliki je broj navijača, koji u redu čekaju za karte.
Dnevna štampa takođe se bavi večerašnjom utakmicom na Malatija Areni (19 sati), koja ima kapacitet 25.745 mesta.
Sportski list Fanatik na naslovnoj strani najavio je meč sa beogradskim crno-belima bez prevelike analize i sa osnovnim informacijama o prvom meču u Beogradu, a podsetio je i da Malatija u prethodnom kolu kvalifikacija izbacila Olimpiju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludnica u Malatiji pred Partizan – redovi za kupovinu karata

Izvor: B92, 15.Avg.2019

Fudbaleri Malatije i Partizana igraju revanaš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a u gradu vlada veliko interesovanje za utakmicu...U samom centru Malatije postavljene su fudbalske lopte, zastavice i dresovi istoimenog kluba kao i zastave Turske, kako zbog utakmice sa Partizanom, tako i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.