Majstorica Vojvodine i Zvezde, bitka za finale

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Apr.2011, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorica Vojvodine i Zvezde, bitka za finale

Vaterpolisti Vojvodine i Crvene zvezde u majstorici (20,00) će odlučiti ko će na megdan Partizanu u finalu plej–ofa prvenstva Srbije. U prvoj utakmici u Novom Sadu slavila je Zvezda (6:5), a u drugoj u Beogradu Vojvodina na peterce (11:10).
Poraz posle prave drame na Tašmajdanu, i propuštena velika prilika da na svom bazenu obezbede plasman u finale prvenstva, nisu ostavili trag na vaterpoliste Crvene zvezde. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Iako su imali malo vremena za predah, u taboru crveno–belih najavljuju da su spremni da drugi put „osvoje” Novi Sad.

Pobeda u prvom susretu daje nadu u konačan uspeh:
Svi smo maksimalno koncentrisani, i jedva čekamo da uskočimo u bazen. U ovakvim utakmicama želja i angažovanje ne dolazi u pitanje. Očekujem da odigramo na visokom nivou i na kraju proslavimo pobedu. Dosadašnje utakmice su pokazale da niko nije nepobediv kod kuće. Očekujem ponovo veoma tvrdu utakmicu koju će odlučiti nijanse – poručio je mladi Strahinja Rašović.
Šef stručnog štaba Vojvodine Dejan Stanojević je kratko istakao da o šestom duelu između Novosađana i Beograđana nema šta novo da se kaže.
U sportu nekada pobeđuješ, a nekada gubiš. Moji momci su u utakmici u Beogradu pokazali da imaju karakter za pobedu. Odigrali su takav meč pred oko 2.000 frenetičnih navijača što je za pohvalu. Pokazali smo da smo pravi predstavnici kluba i našeg grada – rekao je Stanojević.
Novosađani pozivaju navijače da dođu u što većem broju i podrže Vojvodinu, ulaz na bazen Slana bara je besplatan.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Partizana u Jagodini

Izvor: RTS, 30.Apr.2011

Fudbaleri Partizana u prvoj utakmici 25. kola Jelen Superlige savladali su u Jagodini domaći tim sa 2:0 (1:0). Partizan je ovom pobedom "pobegao" drugoplasiranoj Crvenoj zvezdi na šest bodova razlike, pet kola pre kraja Super lige. Vojvodina pobedila u Novom Sadu ekipu Rada sa 2:0. ..Golove za Partizan...

Nastavak na RTS...

Pobede Vojvodine i Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2011

BEOGRAD -..Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas kao domaćin u Novom Sadu ekipu Rada sa 2:0 u utakmici 25. kola prvenstva Srbije i izjednačili se na drugoj poziciji sa Crvenom zvezdom, dok je Partizan sa istim rezulatatom bio bolji od Jagodine...Golove za Vojvodinu postigli su Miroslav Stevanović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vaterpolisti Vojvodine u finalu plej-ofa

Izvor: Blic, 30.Apr.2011

Vaterpolisti Vojvodine plasirali su se u finale plej-ofa domaćeg šampionata pošto su u trećoj utakmici polufinalne serije pobedili u Novom Sadu Crvenu zvezdu sa 7:5...Protivnik "lala" u finalu biće branilac titule, Partizan, koji je u polufinalu bio bolji od Beograda...Crvenoj zvezdi ostaje za utehu...

Nastavak na Blic...

Vojvodina u finalu plej-ofa

Izvor: RTS, 30.Apr.2011

Vaterpolisti Vojvodine plasirali su se u finale plej-ofa domaćeg šampionata pošto su u trećoj utakmici polufinalne serije pobedili u Novom Sadu Crvenu zvezdu sa 7:5...Protivnik "lala" u finalu biće branilac titule, Partizan, koji je u polufinalu bio bolji od Beograda...U majstorici za peto mesto...

Nastavak na RTS...

Voša u finalu

Izvor: Sportal.rs, 30.Apr.2011

Vaterpolisti novosadske Vojvodine su u tri utakmice osigurali novo finale plej-ofa. Sa 2:1 u seriji savladana je Crvena zvezda, a majstorica je završena pobedom Voše od 7:5.

Nastavak na Sportal.rs...

Vojvodina u finalu plej-ofa

Izvor: Radio 021, 01.Maj.2011, 00:52

Vaterpolisti Vojvodine plasirali su se u finale plej-ofa domaćeg šampionata pošto su u trećoj utakmici polufinalne serije pobedili u Novom Sadu Crvenu zvezdu sa 7:5.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.