Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 18:04

Mačvan ponovo u Partizanu, ovoga puta kao Mijailovićev savetnik

Bivši košarkaš i reprezentativac Srbije Milan Mačvan novi je savetnik predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića za sportska pitanja, saopštili su crno-beli.
Kako je saopšteno, nekadašnji reprezentativac Srbije, koji je u dva navrata nosio dres crno-belih, postao je savetnik predsednika kluba za sportska pitanja.

"Veoma mi je drago što sam ponovo u Partizanu, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na novoj funkciji. Želeo bih da se zahvalim klubu na ukazanom poverenju i šansi da praktično odmah nakon završetka igračke karijere počnem sa radom", izjavio je nekadašnji košarkaš.
"U današnje vreme je to retko, ali verujem da ću svoje iskustvo iz igračkih dana nadograditi obavljajući ovu funkciju i da će moja posvećenost i zalaganje doneti nešto dobro Partizanu", poručio je Mačvan.
Mačvan će se prvenstveno baviti radom sa mlađim selekcijama. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mačvan novi savjetnik Mijailovića u Partizanu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2020

Bivši košarkaš i reprezentativac Srbije Milan Mačvan novi je savjetnik predsjednika KK Partizan Ostoje Mijailovića za sportska pitanja, saopštili su danas crno-bijeli.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.