MIRKOVIĆ SAVETUJE NAPOLI Strateg Partizana ukazao Italijanima na prednosti i mane Zvezde

Izvor: Press, 18.Sep.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKOVIĆ SAVETUJE NAPOLI Strateg Partizana ukazao Italijanima na prednosti i mane Zvezde

Crvena zvezda u utorak od 21 čas igra duel prvog kola Lige šampiona protiv Napolija, a strateg Partizana Zoran Mirković je analizirao sezonu crveno-belih, a u prvi plan je istakao novo pojačanje crveno-belih Marka Marina.
Foto:Blic
Posebnu pažnju je posvetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odbrani "večitog" rivala u intervjuu za internet portal "Calcionapoli24".
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović / Promo
''Crvena zvezda ove sezone nijednom nije izgubila. Ušli su u Ligu šampiona preko Salcburga, kog su eliminisali u plej-ofu. Atmosfera na stadionu će biti uzavrela, navijači Zvezde su kao Napolijevi, a 'Plavi' će morati da se naviknu na takav ambijent. Zvezda je u euforiji zbog susreta sa Napolijem, odbrana je primila svega nekoliko kolova, imaju veoma jaku defanzivu", smatra Mirković,.

On smatra da će ovo biti istinski spektakl, a smatra da meč može da odluči bivši nemački reprezentativac Marin.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Marko Marin, Filip Stojković i Vujadin Savić
''Novi plejmejker Marin se takođe uklopio u tim. Zvezda ima 30 dobrih igrača, ima dugu klupu. Napoli mora da bude kompaktan i ne sme odmah da krene u napad. Pristup meču mora da bude pravi, prvih 10 minuta biće važni za obe ekipe. Napoli mora da igra sa većim defanzivnim stavom'', izjavio je Mirković.
Ni strateg crno-belih nije propustio da istakne tunel koji je opisao u samo dve reči.

''Tunel na stadionu Zvezde je dug i brutalan, navijači Zvezde su često kažnjavani za ponašanje od strane UEFA za ponašanje na tribinama'', zaključio je Mirković.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bata Mirković: Igrač Partizana NE SME da ima strah

Izvor: Mondo, 18.Sep.2018

Zoran Mirković protiv Zorana Milinkovića, sadašnji trener Partizana protiv nekadašnjeg. "Volim Rad, tamo sam ponikao", kaže Bata Mirković pred prvenstveni duel. O igračima Partizana: "Da beže od lopte, duela.. to ne mogu da shvatim!"...Foto: MN Press..Do "večitog derbija" ostalo je još nekoliko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.