MIJAILOVIĆ POTVRDIO: Nikola Lončar novi sportski direktor Partizana

Izvor: Press, 21.Mar.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIJAILOVIĆ POTVRDIO: Nikola Lončar novi sportski direktor Partizana

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je danas da će bivši igrač crno-belih Nikola Lončar od 1. aprila postati novi sportski direktor kluba.
Foto:Printscreen
Kako je preneo Sport klub, Lončar, koji je ;1992. godine u Istanbulu osvojio Kup šampiona sa Partizanom, zameniće na funkciji dugogodišnjeg sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << direktora Dragana Todorića, koji je poslednjih meseci savetnik Ostoje Mijailovića.
 
"Dugo sam pregovarao sa Nikolom. On je bio naša želja od samog početka. Želeo sam da dodje mlad i energičan čovek iz Partizanove porodice. Lončar poznaje mnogo ljudi iz sveta košarke u celoj Evropi, pogotovo u Španiji gde je godinama živeo, i na kraju smo uspeli da se dogovorimo. Nikola će od 1. aprila biti naš sportski direktor," rekao je Mijailović za Sport klub.
 
FOTO: DRAGAN KADIĆ
 
Mijailović je dodao da neko vreme uspešno saradjuje sa Lončarom, koji je dres Partizana nosio od 1989. do 1995. i nekoliko meseci u sezoni 2005-2006.
 
"To je bila tajna, ali već dugo saradjujemo. Savetovao sam se sa Nikolom i on je učestvovao u angažovanju naših poslednjih pojačanja Bandže Sija i Kvanea Vona. Mnogo ga cenim i mislim da ćemo imati ozbiljnu saradnju," naveo je Mijailović.
 
Lončar (45) je igrao za Real Madrid, Vareze, Rasing, Makabi iz Tel Aviva, Huventud, Montekatini, Breogan, Estudijantes i Olimpiju iz Milana u kojoj je završio karijeru 2006. godine. Poslednjih godina radio je kao komentator na jednoj španskoj televiziji.
 
Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je srebrnu olimpijsku medalju u Atlanti 1996, a dve godine kasnije zlato na Svetskom prvenstvu u Grčkoj. U Španiji 1997. godine osvojio je Evropsko prvenstvo, a dve godine kasnije u Francuskoj bronzu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigli Kinezi u Partizan, šta je Iliev dogovorio s njima? (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 12:17

Zanimljiva poseta Humskoj, Ivica Iliev bio u ulozi domaćina kineskoj delegaciji. Koji je povod ovog susreta?..Klub iz Humske danas se na svom sajtu pohvalio posetom delegacije iz Kine koja je tom prilikom obišla sve resore stadiona Partizana u Humskoj 1, kao i SC Partizan-Teleoptik...U ime Partizana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.