Lokalizovan požar u hotelu Partizan u Niškoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar u hotelu "Partizan" u Niškoj Banji

Požar koji je izbio u zapuštenom hotelu "Partizan" u Niškoj Banji je lokalizovan oko 21:40, kako su saopštili iz niške policije, ali su vatrogasci i dalje na terenu. Zbog čega je vatra počela da gori na krovu i dalje se ne zna, a u policiji navode da niko nije povređen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hotel "Partizan" bio u plamenu, obrušio se krov VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 27.Jul.2018

U napuštenom hotelu "Partizan" u Niškoj Banji izbio je požar usled čega se urušio krov. Nakon nekoliko sati vatrogasci su lokalizovali požar. Nema povređenih...Vatrogasne jedinice su i dalje na terenu...Niška policija je saopštila da je požar lokalizovan u 21.40 h i da nema povređenih...Vatrogasno-spasilačke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.