Ljajić: Sanjao sam dres Partizana, zbog idola Ilića nosim 22

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Sanjao sam dres Partizana, zbog idola Ilića nosim 22

Adem Ljajić istakao je ljubav prema Partizanu i Sašu Ilića kao svog idola u intervjuu za magazin svog aktuelnog kluba Bešiktaša.

Ljajić je proteklog leta stigao u Istanbul iz italijanskog Torina, a karijeru je počeo u timu iz Humske 1.

"Kao dete sam bio veliki obožavalac Partizana. Nisam propuštao utakmice. Najveći san mi je bio da obučem crno-beli dres i uspeo sam u tome", rekao je Ljajić.

Iako je igrač Bešiktaša, nije se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ustručavao da prizna da mu je idol bivši igrač Galatasaraja, omraženog rivala istanbulskih crno-belih.

"U staroj Jugoslaviji igrali su mnogi veliki fudbaleri, mnogo su bili inspiracija mojoj generaciji, ali konkretno najveći idol iz detinjstva bio mi je Saša Ilić. Sale je i razlog zbog koga nosim broj 22 na dresu".

Ljajić je jedan od retkih srećnika koji može da se pohvali da je učestvovao u nekoliko najvećih evropskih gradskih derbija, osim beogradskog Partizan – Zvezda, bio je deo i rimskog Roma – Lacio, milanskog Inter – Milan i torinskog Juventus – Torino, a nedavno je osetio i istanbulski Bešiktaš – Fenerbahče.

"Na svakom od njih atmosfera je napeta. Iskusio sam je i na nedavnom gostovanju Fenerbahčeu. Ambijent u režiji navijača omogućava vam da uživate u spektaklu. Galama kakvu prave pristalice Bešiktaša slična je onoj kod nas u Srbjii. Ni ovde ni kod nas ne staju ljudi sa pevanjem 90 mnuta. To je dobar okidač za bilo kog fudbalera, omogućava mu da se posveti utakmici, pruži sve od sebe“.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.