Lalatović iznenadio: Partizan je oštećen za titulu!

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 16:22

Lalatović iznenadio: Partizan je oštećen za titulu!

Trener Mladosti GAT Nenad Lalatović mnoge je iznenadio izjavom vezanu za superligašku sezonu 2021/2022.

Podsetimo, Partizan je tada predvođen Aleksandrom Stanojevićem u većem delu šampionata imao prednost, ali ga je ispustio u samom finišu.

Osvedočeni navijač Crvene zvezde, bivši igrač i trener tog kluba, Nenad Lalatović smatra da je Partizan tada oštećen zbog čega nije osvojio titulu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Sale Stanojević je uradio mnogo za Partizan kada je uzeo 98 bodova, moram da budem iskren, tada je zaslužio da uzme titulu. Ja kao zvezdaš to hoću da kažem. Stanojević je tada oštećen protiv Čukaričkog, kada je sudija poslednjem igraču u odbrani "brđana" za faul dao žuti, a ne crveni karton. Da su crno-beli tada pobedili, možda bi osvojili pehar prvaka Srbije", istakao je Lalatović za "Republiku".

Podsetimo, Partizan je u tom susretu sa Čukaričkim remizirao bez golova, a sporno je bilo to što je već u petom minutu štoper Čukaričkog prošao bez crvenog kartona, iako je kao poslednji igrač odbrane oborio Rikarda Gomeša koji bi izašao u stopostotnu šansu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.