Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 09:52

Lalatović: Nismo bolji od Partizana, ali nije ni on od nas

"Šanse su 50-50", kaže trener Vojvodine

Veliki derbi 6. kola Superlige igraće se na Karađorđu, gde će Vojvodina dočekati Partizan.

Dva duela na kraju prethodne sezone, u prvenstvu i Kupu Srbije, pripala su Novosađanima, pa imaju na čemu da baziraju optimizam pred duel sa crno-belima.

Trener Lala Nenad Lalatović nije ovog puta “palio vatru” pred meč, već je mirnim tonovima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poručio da će njegov tim ići na pobedu, kao na svakom drugom meču.

Igramo protiv jako kvalitetnog protivnika, koji ima pojedince koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Međutim, niti smo mi bolji od njih, niti su oni bolji od nas. Bez obzira na to što smo domaćini, pošto će se igrati bez navijača, šansu su 50-50 odsto. Do tri boda će doći ekipa koja bude imala više strpljenja i bolje uđe u utakmicu, a ja se nadam da ćemo to bizi mi. Apsolutno verujem u svoje igrače, koji dobro treniraju i među kojima vlada pobednička atmosfera”, rekao je Lalatović za klupski sajt.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Voša je, dakle, dva puta u samo nekoliko dana pobedila Partizan, a Lalatović smatra da se ništa drastično nije promenilo u igri crno-belih u ovoj sezoni.

Nemaju neke promene u načinu igru i niti mogu oni nas da izennade, niti mi možemo njih. Znam njihov individualni i kolektivni kvalitet, kao što i oni znaju naš. Jako cenim Savu Miloševića kao trenera i po mom mišljenju zaslužio je da bude dugotrajno rešenje za Partizan. Poštujem ih, ali najviše svoj tim i moju Vojvodinu. Jako mi je žao što nećemo moći da nastupimo pred našim navijačima, ali i bez njih ćemo dati maksimum i pokušati da dođemo do tri boda”, poručio je Nenad Lalatović.

Meč na Karađorđu igraće se od 18.45 časova.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.