Lalatović: Nisam zadovoljan, ali to je Partizan...

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: ''Nisam zadovoljan, ali to je Partizan...''

Posle poraza njegovog Borca u duelu protiv Partizana, trener Čačana Nenad Lalatović izrazio je žaljenje zbog velikog broja propuštenih prilika.

Trener Borca Nenad Lalatović ocenio je da rezultat (1:3) nije "realan", kao i da je njegov tim kažnjen zbog propuštenih šansi.

"Mislim da nije realan rezultat, ali ovo je Partizan, tim koji je izborio plasman za Ligu Evropa i koji je na korak do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona.

Kad igrate protiv takvog tima i stvorite pet-šest stopostotnih šansi, a oni bukvalno iz prvog šuta postignu gol....Ne mogu da budem zadovoljan ovim rezultatom, ali to je Partizan.

Rekao sam igračima da ćemo biti kažnjeni ako ne iskoristimo šanse, tako je i bilo",
rekao je Lalatović.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.