LŠ: Večiti brane zalihu – Partizan u 19,30, Zvezda u 19 sati

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Mar.2013, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Večiti brane zalihu – Partizan u 19,30, Zvezda u 19 sati

Četiri plus – ni malo ni mnogo. Partizan je otputovao u Brešu na revanš osmine finala Lige šampiona sa četiri gola prednosti iz susreta na Banjici.
(FOTO: Sportski žurnal)
Crno–beli naglašavaju da četiri pogotka viška mogu da sačuvaju samo ako u večerašnji duel uđu sa ciljem da trijumfuju.
Iz tima izostaje povređeni Stefan Mitrović, pa će udarna igla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizanovog napada na levoj strani biti Miloš Ćuk, koji je uoči polaska za Italiju kazao:
- U susret moramo da uđemo kao da je prvi, kao da je 0:0, da se ne obaziremo na prednost iz Beograda. Verujem da i ovaj meč možemo da odigramo na visokom nivou, samo ne smemo da dozvolimo da nam se desi pad, kao u drugom poluvremenu beogradskog susreta. Na Banjici smo tada održali razliku, ali ako u Breši popustimo, kad ne treba, moglo bi skupo da nas košta
Televizijskog prenosa duela u Breši neće biti, jer ni italijanska televizija nije bila zainteresovana za revanš osmine finala Lige šampiona, koji počinje u 19 časova i 30 minuta.
CRVENO–BELI GOSTUJU EGERU
Koliko puta u poslednjih deset dana je iz redova crveno–belih moglo da se čuje „nema opuštanja, krećemo od nule, maksimalno smo koncentrisani“.
(FOTO: M. Rašić)
Te poruke samo dokazuju da velika pobeda u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona nije uspavala Prlainovića i drugove, te da su itekako svesni šta ih večeras od 19 časova čeka na gostovanju Egeru.
Na Tašmajdanu je Zvezda odigrala kao u transu. Od neverovatnog Denisa Šefika na golu, pa do najmlađih u timu od kojih se najviše istakao trostruki strelac Sava Ranđelović. Pobedu 13:6 obeležili su sjajna odbrana i gotovo savršen igrač više.
Kvalitet Egera nije isplivao na površinu bazena na Tašu. Domaći će za taj poraz pokušati da se iskupe pred svojom publikom.
- Niko nije očekivao visoku pobedu. Sedam golova razlike nije realan pokazatelj odnosa snaga. Sada očekujemo dosta težu utakmicu. Nama je najbitnije da prođemo dalje. Imamo dobar rezultat, ne bi smeli da ga ispustimo – kaže Duško Pijetlović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan i Zvezda brane prednost, Radnički bi zalihu za revanš!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2013

Tri najbolja srpska kluba u sredu imaju velika evropska iskušenja. Partizan i Crvena zvezda boriće se večeras za plasman u četvrtfinale Lige šampiona, dok kragujevački Radnički igra prvi meč finala Kupa Evrope.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.