LESOR ODGOVORIO NA KRTIKE GRKA: Volim Partizan, tamo igraju moja braća (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 08:58

LESOR ODGOVORIO NA KRTIKE GRKA: Volim Partizan, tamo igraju moja braća (VIDEO)

Francuz na meti navijača Panatinikosa.

Matijas Lesor je ovog leta pojačao Panatinaikos iz redova Partizana, a koliko mu crno-beli i dalje znače izlišno je govoriti. Francuski centar svaku priliku koristi da iskaže svoju naklonost crno-belima, a scena koja je izazvala puno bure desila se nakon večitog derbija u petom kolu Evrolige kada je Partizan slavio protiv Crvene zvezde 88:86.

Igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana pozvali su Lesora na video poziv, a on je oduševljeno pevao sa njima i navijačima i slavio veliki trijumf.

Ovo je naravno došlo i do pristalica njegovog novog kluba Panatinaikosa, koji su bili besni i poručili mu da ako toliko voli Partizan, može slobodno da se vrati odakle je došao.

Lesor je na prozivke odgovrio na terenu. U pobedi svog tima nad Baskonijom postigao je 23 poena uz 14 skokova. Posle duela ima je šta da kaže.

-  Nažalost, video sam reakciju navijača Panatinaikosa na društvenim mrežama. Ne obraćam zaista pažnju na to. Kao što sam već rekao, imam braću u tom timu i za 10 godina i dalje ću razgovarati sa njima telefonom, zvaću ih... To su moja braća, nisu mi samo prijatelji. Kada moja braća pobeđuju, srećan sam zbog njih -rekao je Lesor, pa se osvrnuo na svoju partiju.

Mathias Lessort explains to Antonis Stroggylakis his infamous "phone celebration" with Partizan fans and responds to the criticism of Panathinaikos fans pic.twitter.com/IacYKmjDMe

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) October 27, 2023

- Pokazao sam večeras da igram za ovaj tim, igrač sam Panatinaikosa i daću sve što imam, svaki put kad stanem na teren, ali bila je to veoma važna utakmica za njih, derbi, i bio sam srećan jer su moja braća pobedila. Prosto, bio sam srećan zbog njih. Sedeo sam kod kuće, prijatelj me je pozvao, javio sam se... Možda bih se na isti način javio i da me je neko drugi pozvao. Navijači su slavili, setili su me se i to što su me se setili u trenutku proslave tako velike pobede pokazuje koliko čvrstu vezu imamo i koliko me poštuju i vole i to je obostrano - stavio je tačku na ovu priču Matijas Lesor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.