Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 03:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić i Stanojević demantovali da su uslovljavali Partizan

Sve se završilo – osmesima. Jedan do drugog predsednik, trener i novi sportski direktor Partizana otvorili su novo poglavlje u funkcionisanju četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije. U ponedeljak su nekoliko sati pregovarali o budućnosti crno-belih, a dva dana kasnije Dragan Đurić, Aleksandar Stanojević i Mladen Krstajić kompletan plan su predstavili javnosti.

U danu kad je zvanično prekomandovan iz kopački u fotelju sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << direktora, Krstajić je negirao da je dolazak na funkcionersku poziciju uslovljavao statusom Stanojevića, iako je u ponedeljak veče rekao: „moj jedini uslov bio je da sadašnji strateg ostane na klupi”
– Nijednog trenutka nije bilo ucena, čak ni po pitanju šefa stručnog štaba. Ni kad sam kao klinac dolazio u prvi tim nisam postavljao uslove Partizanu, a nije mi palo na pamet da slično uradim i sad kad postajem funkcioner. Samo mi je bila želja da Sale, posle fantastičnih rezultata, ostane na poslu, kako bismo zajedno nastavili gde smo stali – rekao je Mladen Krstajić.
Na sastanku u ponedeljak Krstajić i Stanojević su razmenjivali stavove sa predsednikom Đurićem. Uveravali su da je sve proteklo u korektno tonu.
– Situacija u Partizanu je stabilna. To pokazuje period dominacije od kako je Dragan Đurić došao na predsedničko mesto. Drago mi je što sam dobio funkciju, ne bojim se izazova, ovog trenutka preuzimam odgovornost za sva pitanja iz sportskog sektora i nadam se da ćemo uz podršku Upravnog odbora i navijača ponoviti skorašnje uspehe.
Između novog direktora i trenera sa revidiranim ugovorom juče je sedeo predsednik Dragan Đurić. Sudeći prema njegovim rečima u Humskoj 1 je mirno.
Priče da su nas Krle i Sale ucenjivali su ružne i netačne. To je zla namera pojedinaca. Mediji su uvek bili korektni prema Partizanu, osim poslednjih dana, nadam da će nas sad podržati, jer sa njima dvojicom možemo da napravimo istorijski iskorak. To su pravi momci za Partizan – dodao je Dragan Đurić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.