Kontranapad Ostoje Mijailovića, ko ima mnogo veći budžet od Partizana?

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontranapad Ostoje Mijailovića, ko ima mnogo veći budžet od Partizana?

Izgleda da jučerašnja utakmica još uvek traje, samo na nekom drugom terenu...

Dan posle pobede Partizana u derbiju petog kola ABA lige nad FMP-om, klub iz Železnika se danas oglasio zvaničnim saopštenjem na klupskom sajtu, gde je, između ostalog, akcenat stavio na uvrede sa tribina kojima su gosti bili izloženi tokom meča i najavio da će u nastavku sezone ''uzvratiti gostoprimstvo''.

Vrlo brzo usledila je i reakcija iz Partizana.

Predsednik crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ostoja Mijailović oglasio se kratkom porukom na Tviteru,naglašavajući da se Partizan za pobede neće boriti medijskim saopštenjima.





''Poznata beogradska kuhinja ponovo radi pred predstojeći gradski derbi. Nemate razlog za strah, imate mnogo veći budžet od KK Partizan. Za pobedu ćemo se boriti srcem, na parketu, a ne kroz medijska saopštenja'', poručio je Mijailović.

Inače, pomenuti derbi koji je Mijailović pomenuo, igra se 17. novembra, kada će Partizan dočekati ekipu aktuelnog šampiona, Crvene zvezde.

-

https://t.co/O1RiT2mq8o. Poznata beogradska kuhinja ponovo radi pred predstojeci gradski derbi. Nemate razlog za strah, imate mnogo veci budzet od #KKPartizan. Za pobedu cemo se boriti srcem, na parketu, a ne kroz medijska saopstenja!

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) November 3, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NASTAVLJA SE RAT: Mijailović odgovorio FMP-u, a zapravo je pecnuo Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019, 01:09

Prvi čovek Partizana se oglasio na Tviteru...Košarkaši Partizana savladali su u subotu FMP u utakmici petog kola ABA lige, a dan kasnije klub iz Železnika se oglasio saopštenjem u kom su naveli da su ogorčeni ponašanjem navijača crno-belih (više pročitajte OVDE). Međutim, ubrzo je usledio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.