Konačna odluka: Sudije oštetile Partizan, a pogurale Zvezdu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačna odluka: Sudije oštetile Partizan, a pogurale Zvezdu (VIDEO)

Novak Simović i Milan Ilić na „hlađenju“

Jedan dosuđen penal - ispostaviće se pogrešno - i jedan nedosuđen - takođe, pogrešno, koštali su dvojicu istaknutih arbitara „pada“ na utakmicama Superlige. Članovi Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije odlučili su, posle dve sedmice čekanja, da su Milan Ilić i Novak Simović loše obavili posao na susretima sedmog prvenstvenog kola. Prvi na duelu Novi Pazar - Crvena zvezda, drugi na susretu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan - Rad.

Zato ih očekuje pauza, što znači da neće biti delegirani za narednih nekoliko utakmica Superlige.

Podsetimo, Ilić je „pao“ zbog odluke da na meču Novi Pazar - Crvena zvezda dosudi jedanaesterac posle kontakta Darka Stanojevića i Gelora Kange, posle čega je gostijući tim postigao prvi gol, u pobedi 4:1.

Podsetite se tog detalja...



Sportski žurnal piše da je, u odnosu na informaciju plasiranu pre dva dana, da je arbitar iz Ćuprije dobio visoku ocenu, presudio „manjinski glas jednog od članova komisije, čiji je stav od starta bio jasan, da nije bilo razloga za jedanaesterac“.

Kao posledice te greške, Milana Ilića čeka pauza u delegiranju na superligaškim, pa će kao kaznu da vodi neke od mečeva nižeg ranga. Ceh će, takođe, platiti posmatrač suđenja Dejan Andrejić iz Kruševca, čija je ocena 8,4 preinačena.

Osim Milana Ilića, na „hlađenje“ će i Novak Simović. Reč je o sudiji iz Lovćenca, kome se na teret stavlja propust iz 32. minuta susreta Partizan - Rad (4:0), u kaznenom prostoru Građevinara, kad je - prema oceni Sudijske komisije - trebalo da pokaže na belu tačku posle kontakta Nikole Maraša i Leonarda da Silve Soze.

Podsetite se i te situacije...



Povodom aktuelnih dešavanja, koja su uzburkala strasti u srpskom fudbalu, u kratkoj poruci Sportskom žurnalu, oglasio se Milan Karadžić, predsednik Strukovne organizacije sudija FSS:

Muka mi je od svega. Voleo bih da, svi zajedno, budemo samo normalni ljudi. Ništa više od toga“.

Kako se vama čine poslednja dešavanja? Oglasite se u komentarima.

(FOTO: Star sport, MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI MOMENTI I VELIKI PREOKRET: Sudije ipak pomogle Zvezdi, Partizan oštećen za čist penal! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2016

Sudijska komisija FSS preinačila je svoje odluke i donele potpuno drugačije u odnosu na prvobitno objavljene.. . Dvojica arbitara koji su sudili utakmice između Partizana i Rada, odnosno, Novog Pazara i Crvene zvezde ipak su suspendovani i ocenjeni nedovoljnom ocenom za svoje deljenje pravde u tim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.