Komisija neumoljiva: Nije 2:1 nego 3:0 za Partizan!

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija neumoljiva: Nije 2:1 nego 3:0 za Partizan!

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije registrovala je finalnu utakmicu državnog Kupa Vojvodina - Partizan službenim rezultatom 3:0 u korist crno-belih!

Bjeković: Sramota me zbog "pevača"

Vojvodina: Sudija, zašto se kriješ?

Đurić: O čemu pričaju lopovi iz Vojvodine?

I Zvezda imala korist od poraza Voše u finalu

U obrazloženju odluke navodi se da je doneta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na osnovu člana 49 Pravilnika o fudbalskim takmičenja, člana 28 Propozicija takmičenja za Kup Srbije za sezonu 2010/11 i dopunskih izveštaja službenih lica.

Takmičarska komisija FSS na sednici u Staroj Pazovi odbila je žalbu novosadske Vojvodine, koju je ocenila neosnovanom.

Finale Kupa Srbije odigrano je 11. maja na stadionu Crvene zvezde, a fudbaleri Vojvodine su pri rezultatu 2:1 za Partizan napustili teren u 83. minutu, nezadovoljni pojedinim sudijskim odlukama. Međutim, sada se nameće zaključak da je dodelom pehara crno-belima nakon meča napravljena greška, jer je pobednik određen i pre nego što je Takmičarska komisija donela ovu odluku...

(Foto: Partizan)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.