Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2021, 08:22

Kelet sudi u Humskoj, Partizan ga ne pamti po dobrom

Novosađani mogu da budu zadovoljni

Baš se i nisu oduševili u Humskoj 1 kada su videli ko će im deliti pravdu u revanšu protiv Sočija.

UEFA je delegirala danskog arbitra Johana Keleta, koji je jednom u karijeri vodio meč beogradskih crno-belih. I nije im doneo sreću, jer je u pitanju utakmica protiv Plzenja u Češkoj, koju je srpski tim izgubio sa 2:0 i ispao iz Lige Evrope.

Istina, Kelet tada nije imao pretežak posao, pokazao je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva žuta kartona, a Partizan je odigrao slab meč i glatko je poražen.

S druge strane, u Vojvodini mogu da budu zadovoljni dodeljenim sudijom za revanš. Utakmicu u Klagenfurtu protiv LASK-a vodiće Benoa Milo, francuski arbitar koji nema neke velike domete u karijeri, ali je Novosađanima jednom delio pravdu.

Milo je vodio meč Vojvodina – Spartaks Jurmala u Novom Sadu koji su Lale ubedljivo dobile sa 3:0.

Revanš Hamarbija i Čukaričkog u kojem će Brđani gledati da odbrane 3:1 iz Beograda, dodeljen je malo poznatom Holanđaninu Denisu Higleru.

U pitanju je sudija koji je relativno kratko na evropskoj sceni i mečevi kvalifikacija za kupove su mu najdalji domet u karijeri. Čukarički nije imao priliku da ga upozna, ali jeste Vojvodina, kojoj je vodio meč sa Ružomberokom u Slovačkoj 2017. godine, koji su novosadski crveno-beli izgubili sa 2:0.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.