Karte za Partizan – Sparta od petka od 1.200 RSD

Izvor: B92, 10.Feb.2022, 14:03

Karte za Partizan – Sparta od petka od 1.200 RSD

Ulaznice za revanš meč 1/16 finala Lige konferencija između fudbalera Partizana i Sparte iz Praga od petka će se naći u slobodnoj prodaji.

Dva tima će prvi meč igrati u Pragu, 17. februara od 21.00, a revanš se igra u Beogradu sedam dana kasnije od 18.45.

Cene ulaznica kreću se od 1.200 dinara za jug i sever, do 10.000 dinara za lože zapad.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnom mestu Tiketlajna na Novom Beogradu (TC Novi Merkator, Bulevar umetnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 4), od 10 do 18 časova, osim nedeljom, kao i putem sajta ticketline.rs.

Zbog okolnosti i restrikcija izazvanih pandemijom korona virusa, u prodaji će se naći ograničen broj ulaznica.

Prema Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponšanja na sportskim priredbama Republike Srbije, gradjani ulaznicu mogu da kupe samo uz identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš).

Usled rasta broja broja obolelih od kovid-19 u Češkoj Republici, kao i širom Evrope, nadležne institucije nisu dale saglasnost da gostujući navijači prisustvuju predstojećoj utakmici FK Sparta Prag – FK Partizan.

Shodno ovome, prodaja karata za gostujuće navijače neće biti omogućena ni u revanš meču koji se igra na stadionu FK Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OGLASIO SE PARTIZAN: Bez navijača Sparte u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022

Zvanična informacija...FK Partizan je objavio cene karata za revanš utakmicu šesnaestine finala Lige konferencija protiv Sparte iz Praga (pročitajte OVDE)...Za meč koji će biti odigran u Humskoj 24. februara važiće poseban protokol zbog pandemije korona virusa, a ovim povodom ogalsio se FK Partizan...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.