Kao nekad u Jugoslaviji: Partizan bolji od Sarajeva

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao nekad u Jugoslaviji: Partizan bolji od Sarajeva

Na priprema u Turskoj sastali se fudbaleri iz Srbije i Bosne i Hercegovine, na klupi Hrvat, na tribinama Crnogorci, a pobedili Beograđani

Uspomene na stare dane: Direktor Partizana Albert Nađ i trener Sarajeva, Hrvat Robert Jarni

 

Kao nekad u zajedničkoj državi. Na terenu fudbaleri iz Srbije i Bosne i Hercegovine, na klupi hrvatski trener, na tribinama Crnogorci i mnogi drugi... A utakmica je igrana u - Turskoj.

 

Bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to peti test fudbalera Partizana na pripremama u Antaliji, a protivnik ekipa Sarajeva, nekadašnji rival iz Jugoslavije.

Prvi duel crno-belih i ekipe u bordo dresovima posle više od 20 godina završen je pobedom Beograđana, a jedini gol postigao je mladi Nikola Ninković u 81. minutu posle uspešne kontre Predraga Luke u kojoj je izbacio Živkovića, ovaj proleteo kao raketa i onda uposlio Ninkovića, kome nije bilo teško da zatrese mrežu Sarajlija.

Utakmicu je posmatrala i kompletna ekspedicija Zete iz Golubovaca, koja se takmiči u elitnoj ligi Crne Gore, zatim selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, kao i brojni menadžeri i fudbalski stručnjaci…

 

Partizan je dan ranije odigrao meč sa slovačkim Ružomberokom (1:0), pa je trener Marko Nikolić protiv Sarajeva malo promešao karte i šansu pružio podmlađenom timu, dok je Sarajevo zaigralo u najjačem sastavu. Novi trener Sarajeva je Hrvat Robert Jarni, inače nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.

Partizan je igrao u sastavu: Živko Živković (60. Petrović), Aksentijević, Ivković (46. Nemanja Petrović), Stanković, Gulan, Marković, Pantić, Andrija Živković, Grbić, Ninković i Fofana (46. Luka). Klupa: Nikola Petrović, Vulićević, Brašanac, Škuletić.

Partizan je u dosadašnjem delu priprema u Turskoj ostvario četiri pobede i poraz.

Crno-beli će u Antaliji ostati do 15. februara i odigrati još tri pripremna meča: u utorak sa Mariborom, u sredu sa Rabotničkim i dan pred povratak u Beograd sa najjačim protivnikom, prvakom Ukrajine Šahtarom iz Donjecka, što će biti generalna provera pred nastavak Superlige Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kao nekad u Jugoslaviji: Partizan bolji od Sarajeva

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Na priprema u Turskoj sastali se fudbaleri iz Srbije i Bosne i Hercegovine, na klupi Hrvat, na tribinama Crnogorci, a pobedili Beograđani . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.