Kakva uvertira za AZ - Je l ovo Suma ili Stalone? (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva uvertira za AZ - Je l' ovo Suma ili Stalone? (video)

Sejduba nikad jači!

Još dva dana ostala su do Partizanovog starta u grupnoj fazi Lige Evrope.

Prvi rival crno-belima biće ekipa holandskog AZ Alkmara u četvrtak od 21 čas u Humskoj, a ono što može da raduje navijače Partizana jeste da će ofanzivni vezista Sejduba Suma po svemu sudeći biti spreman za ovaj duel.

Podsetimo, on je zbog lakše povrede mišića propustio prvenstveni meč sa novosadskim Proleterom narednog vikenda koji su crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobili sa 3:0, ali se već u četvrtak očekuje njegov povratak u tim.

U prilog tome i atraktivan snimak koji se pojavio na Tviteru iz teretane, gde Suma vredno radi pripremajući se za narednu utakmicu.

-

Seydouba Suma is battling to be fit for Thursday 🤕 He's been busy working on his fitness at Zemunelo pic.twitter.com/iq6ZMC6Dfe

Partizan Belgrade 🇬🇧 (@FKPartizanEN) September 16, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.