Kako ide bivšoj Partizanovoj nadi u trećoj španskoj ligi?

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako ide bivšoj Partizanovoj nadi u trećoj španskoj ligi?

Mnoge je šokirao letošnjim transferom, da li je napravio dobar potez?

Mladi srpski napadač Đorđe Jovanović je pre par godina bio velika Partizanova nada, navijači su mnogo očekivali od ovog momka, verovali da će u narednom periodu ostaviti značajniji trag u Partizanu, ali se to nije dogodilo.

On se pre godinu i po, u avgustu 2018. rastao sa crno-belima i karijeru nastavio u belgijskom Lokerenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u transferu vrednom 450.000 evra.

Ali, tamo se zadržao samo pet meseci i zimus je sreću potražio u španskom drugoligašu Kadizu.

Sa Kadizom je pod ugovorom do leta 2023. godine, ali pošto tokom proleća nije uspeo da se nametne, odlučio je letos da prihvati ponudu trećeligaške ekipe Kartahene, gde sada igra na pozajmici.

Prilika je sada da vidimo i kakvo mu je ''prolazno vreme'' u pomenutom klubu.

Kartaheni odlično ide, trenutno je vodeća na tabeli i uspešno grabi ka plasmanu u Segundu.

Jovanović je odigrao ukupno osam mečeva ove sezone i postigao pobedonosni gol protiv Linensea u gostima krajem septembra.

To mu je jedini gol ove sezone, a ono što zabrinjava je što mu se od tada minutaža polako smanjuje i da uglavnom dobija priliku u završnici utakmica.

Bilo kako bilo, Jovanović je i dalje veoma mlad igrač, ima tek 20 godina, pa se nadamo da će se uskoro ipak bolje snaći u španskom fudbalu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.