Kada je sviran poslednji penal za Partizan...

Izvor: B92, 01.Mar.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada je sviran poslednji penal za Partizan...

Navijači Partizana prošle godine su pred večiti derbi na Tviteru započeli svojevrsnu kampanju uz hešteg poslednjipenal. Oni su na taj način želeli da skrenu pažnju da im od 1995. godine nije dosuđen jedanaesterac u večitom derbiju, a pred subotnji 153. okršaj crveno i crno-belih navijači Zvezde su uzvratili istom merom.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Evo kad je Partizanu sviran poslednji penal u "večitom derbiju"?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2017

Partizanu nije sviran jedanaesterac skoro 22 godine, pa se navijači crno-belih pitaju da li će u subotu sudija da se "smiluje". Poslednji put, Damir Čakar je zatresao mrežu ljutog rivala 18. marta davne 1995. godine...Na društvenim mrežama počela je kampanja, a glavni junaci su: Zvezdan Terzić,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.