KRALJ JASAN: Evo ko je KRIV za događanja u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 10:19

KRALJ JASAN: Evo ko je KRIV za događanja u Partizanu

Slede duelu sa Čukaričkim.

Fudbaleri Partizana će u četvrtak odigrati mče sa Čukaričkim, a u subotu sledi duel sa istim rivalom, ali još nije poznato na kom terenu, jer će to zavisiti od prvom susreta.

Nepisano je pravilo da je veoma teško pobediti istog protivnika dva puta u razmaku od nekoliko dana, ali sportski direktor Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivica Kralj je optimista.

- Teško... ne i nemoguće! Uveren sam da to možemo. Potreban nam je jedan dobar rezultat, malo da izađemo iz trenutnih poteškoća. Sve ćemo da učinimo da uz kvalitetan nastup dočekamo sedam utakmica plej-ofa - rekao je Kralj i dodao:

- Za trenutnu situaciju na tabeli mi smo, praktično, krivi, podsetiću: posle prvog prolećnog kola i pobede u Kruševcu imali smo sedam bodova više od TSC-a i osam od Brđana?! Dakle, svojim greškama uplovili smo u trenutni položaj, međutim, imamo kvalitet da popravimo sve što nije valjalo. Verujem u igrače - istakao je Kralj za Žurnal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.