KRAJ SNOVA ZA OMLADINCE: Partizan eliminisan u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 18:07

KRAJ SNOVA ZA OMLADINCE: Partizan eliminisan u Ligi šampiona

Jednostavno su Portugalci bili bolji.

Omladinci Partizana nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona za mlade pošto su u baražu eliminisani od Brage rezultatom 2:0.

Dosta se dobro i organizovano branio Partizan, pa su se napadači gostujućeg tima mučili da probiju gustu odbranu crno-belih.

Prvi ozbiljan pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crno-belih došao 15 minuta pre kraja prvog poluvremena. Mirčetić je šutirao, van kaznenog prostora, ali preko gola. Pritiskala je Braga do poluvremena, ali je odbrana Partizana odolela pritiscima.

Prelomni trenutak dogodio se u 64. minutu. Napadač Brage  je lako ušao u šesnaesterac, previše mlako su defanzivci Partizana reagovali, šutirao je, a na odbitak od Radulaškog je natrčao brzonogi Fernandeš i zakucao loptu u mrežu.

Samo minut kasnije je Mirčetić mogao da izjednači, ali je šutirao dosta slabo pored gola.

U momentima kada su crno-beli najviše napadali, otvorila se kontra za Bragu, rezervista Duarte je bio najbrži, Radulaški je izašao visoko van kaznenog prostora, a brzonogi igrač portugalske ekipe je lako pronašao put so gola i stavio tačku na utakmicu.

Žreb za osminu finala Lige šampiona za mlade održaće se u petak, od 13 časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.