KK Partizan - Ko ostaje, ko odlazi, ko dolazi?

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan - Ko ostaje, ko odlazi, ko dolazi?

Trener Aleksandar Džikić je već otišao sa klupe Partizana, njegovim stopama ide i nekolicina igrača.

Velika neizvesnost vlada kada je KK Partizan u pitanju. Prošle godine je sastav bio poznat već na početku priprema, ove godine to najverovatnije neće biti slučaj.

Ima stvari koje su poznate, recimo, Tomas Vilson je novo pojačanje, očekuje se da novi trener bude Miroslav Muta Nikolić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Od igrača koji su bili u sastavu prethodne sezone, Mihajlo Andrić skoro sigurno ostaje, a to se može reći i za Vanju Marinkovića, Slobodana Jovanovića, Nikolu Tanaskovića i Miloša Koprivicu, prenosi Sportski žurnal.

Sa druge strane, isti izvor navodi da je Stefan Birčević na izlaznim vratima, a da su sve opcije otvorene za Uroša Lukovića i za Đorđa Majstorovića.

Dosta toga u redovima crno-belih treba da se reši, od predsedničkog mesta, preko trenera i igračkog kadra...

Koliko će moći Partizan naredne sezone?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.