KAKVE REČI: Obradović ishvalio Nikolu Topića pred evroligaški derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 21:26

KAKVE REČI: Obradović ishvalio Nikolu Topića pred evroligaški derbi

Trofejni trener ishvalio mladog plejmejkera.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred derbi sa ekipom Crvene zvezde, da su crveno-beli najveći rival njegovog tima, kao i da Zek Ledej ni danas nije trenirao zbog problema sa kukom.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u četvrtak od 20 časova u Štark areni ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana u 19. kolu Evrolige.

- Najveći rival. Odigrali su veoma dobro protiv Fenerbahčea, mi protiv Asvela, tako da se nadamo da će biti dobra utakmica. Igrači poznaju ambijent dvorane, ali biće drugačije, jer nam je to prvi put da gostujemo. Treba biti skoncentrisan. Svi su dobro sem Zeka Ledeja, koji nije trenirao, Uroš Trifunović je počeo u uobičajenom ritmu, dok Aleksa Avramović radi nešto sa loptom. Zdravstvena situacija biće ista kao i protiv Asvela - istakao je Obradović.

Trofejni trener je dodao da ga je iznenadila doza zrelosti koju pokazuje Nikola Topić.

- Igra odlično, već u ovim godinama pokazuje neuobičajenu dozu zrelosti i mislim da će biti visoko plasiran na NBA draftu. Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. Izuzetno dobro i pametno igra - zaključio je Obradović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.