KAKO BEZ NJEGA: Partizan napustio STARTER, poznata sudbina GRČKOG DIVA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO BEZ NJEGA: Partizan napustio STARTER, poznata sudbina GRČKOG DIVA (FOTO)

Rastanak pre isteka ugovora.

Posle brojnih dolazaka, na red su u Partizanu stigli i odlasci.

MAŠINA SE PALI: Partizan bolji od Igokee, rađa se PAKLENI TANDEM (FOTO)

MUK U ISTANBULU: Šokantna izjava selektora Belgije pred meč sa Srbijom! (FOTO)

Đorđe Majstorović, 27-godišnji centar raskinuo je saradnju sa crno-belima posle samo godinu dana i slobodan je u izboru nove sredine. Podsetimo, on je prošle sezone potpisao dvogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor, a pre Partizana nastupao je za Metalac, Domžale i Smederevo.

Takođe, član crno-belih nije više ni Janis Dimakopulos (22). Istina, 22-godišnji grčki div to nikada zvanično nije ni bio, ali u svakom slučaju on nije prošao probu u redovima crno-belih i neće dobiti ugovor sa velikanom iz Humske.

Za sada, nova imena u redovima Partizana su: Marko Pecarski, Tom Vilson, Obrad Tomić, Aleksandar Aranitović, Strahinja Gavrilović, Andrija Stevanović i Najdžel Vilijams Gos
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.