Jovanović: Niko ne želi Partizan za protivnika u plej-ofu

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 23:06

Jovanović: Niko ne želi Partizan za protivnika u plej-ofu

Trener Igokee Vldimir Jovanović čestitao je Partizanu na pobedi.

Crno-beli bili su bolji od tima iz Laktaša 89:74 u 25. kolu ABA lige.

"Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi. Kako sam rekao u najavi, za nas jako teška nedelja u smislu da nemamo igrače za pet na pet na treningu. Iimprovizovali smo i spremali smo se na taj način, tako da moram da budem zadovoljan kako smo odigrali. Na kraju evidentan pad u energiji i koncentraciji, što ekipa kao Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ume da kazni. Raduje me ovih 25 minuta, kao i skokovi, ima prostora za napredak. Mislim da ćemo biti sve bolji i bolji", rekao je Jovanović.

Igokea je u nekoliko navrata pretila Partizanu, ali je energije manjkalo u odlučujućim trenucima.

"To je glavna stvar. Kada se izgubi energija, ne može da se trči gore-dole i da se brani pik-en-rol i jedan na jedan i klouz-aut, sve je mnogo teže. Dođu lagani koševi, vidi se to po broju nenapravljenih faulova. To su neke stvari koje mogu da opravdam situacijom pre utakmice. Koliko sam mogao, ja sam podelio minute. Ali zaista teško", kaže on.

Partizan je ponovo imao sjanu podršku,a atmosferu je pohvalio i trener Igokee.

"Ambijent je pravi košarkaški. Sigurno je prijalo mojim igračima. Očekivali smo više, mislili smo da će biti i 20.000 navijača, ali bilo je za uživanje. Možda je na početku bilo grča, ali to je više bilo vezano za neki respekt koji je normalan za mlađu ekipu koja nije favorit", a potom se Jovanović osvrnuo na igre Partizana u Evroligi.

"Sigurno da pratim, igraju fenomenalno. Čestitao sam im, napravili su sjajan uspeh. Znaćemo sa kojeg mesta će krenuti plej-of, ali ko god je sa druge strane ih neće želeti i može protiv svih protivnika da igra Partizan", poručio je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.