Još jedno pojačanje stiglo u Partizan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedno pojačanje stiglo u Partizan! (foto)

Stigao i centar.

Polako se kompletiraju redovi KK Partizan, u klub je stigao i američki centar Vilijam Mozli.

Nasmejan i raspoložen, stigao je sa svojom porodicom, dočekali su ga predstavnici kluba.

Mozli će se sada staviti na raspolaganje treneru Trinkijeriju, podsetimo, sa "crno-belima" je potpisao ugovor na dve godine, nakon što mu je istekla saradnja sa Trstom.

Minule sezone je na 34 nastupa u proseku beležio 7,6 poena, 5,9 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 1,4 blokade.

Upravo su blokade nešto što ga karakteriše, da je sjajan bloker bilo je jasno još na koledžu, kada je bio najbolji bloker NCAA lige sa učinkom od 156 blokada na 32 nastupa.

Podsetimo, Parizan je ovog leta angažovao i Korija Voldena, Rašona Tomasa, Žanisa Peinersa, Nemanju Gordića, Arjtoma Parahovskog i Stefana Birčevića.

Sleteo je @TheRealWillMo42! ⚫⚪

Poželimo dobrodošlicu novoj snazi u reketu! #KKPartizan #PartizanFamily

Foto: MN PRESS pic.twitter.com/GVkJJBCczv

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) August 24, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PARTIZAN SVE JAČI: Amerikanac stigao u Beograd, priključio se pripremama (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 25.Avg.2019

Košarkaški klub Partizan polako kompletira tim, a dogovorena pojačanja stižu u Beograd. Poslednji koji se priključio Partizanovim pripremama je Vilijam Mozli, on je u Beograd stigao u subotu uveče i od danas je na raspolaganju novom timu.   Mozli je u Srbiju stigao u društvu svoje porodice,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.