Jedna nevolja nikad ne ide sama - Posle UEFA i FSS kaznio Partizan!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna nevolja nikad ne ide sama - Posle UEFA i FSS kaznio Partizan!

Početak nove godine doneo je (ne)očekivane probleme vicešampionu Srbije, a da nesreća nikada ne ide sama potvrđuje i današnja odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Pristalice fudbalskog kluba Partizan još uvek nisu načisto da li će crno-beli naredne sezone igrati u evropskim takmičenjima, a nova loša vest stiže iz "srpske kuće fudbala".

Nakon kazne koju je Partizanu izrekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA), a o kojoj se još uvek polemiše, crno-beli su kažnjeni zabranom registracije novih igrača!

"Večernje Novosti" pišu da je Disciplinska komisija FSS izrekla Partizanu zabranu registracije novih igrača u periodu od tri meseca zbog dugovanja koje klub iz Humske ima prema nekadašnjem treneru Igoru Spasiću.

Navodno se radi o sumi od 8.300 evra koje potražuje Igor Spasić i zbog toga Partizan neće biti u prilici da registruje Leandrea Tavambu ali ni sve ostale igrače koji ove zime budu angažovani.

Kazna se ne odnosu na odlazne transfere što znači da će Partizan moći da prodaje igrače, a klubu iz Humske ostavljeno je i pravo na žalbu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FSS KAZNIO CRNO-BELE: Partizan ne sme da registruje pojačanja dok ne reši još dva slučaja

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2017

Klub iz Humske se danas susreo s novim problemom koji se odnosi na zabranu registrovanja pojačanja u periodu od tri meseca koju je izrekla Disciplinska komisija FSS Klub iz Humske se danas susreo s novim problemom koji se odnosi na zabranu registrovanja pojačanja u periodu od...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.