Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUČE TUŽBE, DANAS POVREDE: Trojica važnih igrača Partizana zadaju glavobolju Džikiću

Partizan bi protiv Igokee sutra od 21 sat mogao da bude žestoko oslabljen.

Košarkaši Partizana sutra uveče igraju protiv Igokee meč 13. kola regionalne ABA lige u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Dan pred utakmicu trening je pokazao da je kadrovska slika crno-belih daleko od najbolje.
DŽIKIĆ UPOZORAVA: Igokea nema ‘obaveza’ u Evropi, posebno dobro igraju protiv najboljih
Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << osim već nekoliko nedelja povređenog Đorđa Majstorovića, probleme sa povredama imaju i kapiten Novica Veličković, Uroš Luković i Branislav Ratkovica.
– Zdravstveni bilten nije baš najbolji. Posle Ludvigzburga, centarski tandem, Veličković i Luković, nije trenirao, a i Ratkovica je rovit, Majstorović je već duže van trenažnog procesa sa ekipom. Ima rupturu, pa smo imali 11 igrača na treningu – rekao je trener Partizana Aleksandar Džikić za ‘Blic’.
Ukoliko Veličković i Luković ne budu igrali to bi moglo da bude pogubno za Partizan, pošto bi se u rotaciji na ‘petici’ ostalo samo na Milošu Koprivici, i eventualno Stefanu Birčeviću, koji je daleko bliži poziciji krilnog centra.
The post JUČE TUŽBE, DANAS POVREDE: Trojica važnih igrača Partizana zadaju glavobolju Džikiću appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan zatvara krug sa starim dužnikom, Igokea sanja novo čudo

Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2016, 10:11

Izabranici Aleksandra Džikića pred sobom će imati raspoložene goste iz Aleksandrovca, koje ove sezone predvode odlični Džems Robinson i Vuk Radivojević..Polako, ali sigurno došli smo do kraja prvog kruga takmičenja u Jadranskoj ligi, a košarkaši Partizana na zatvaranju te deonice dočekaće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.