JELEN SEOSKA ILI SUPER LIGA? Kada će na teren Partizan i OFK Beograd?

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2014, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELEN SEOSKA ILI SUPER LIGA? Kada će na teren Partizan i OFK Beograd?

Trener crno-belih Marko Nikolić prozvao je FS Srbije zbog neprofesionalizma, ali prema rečima direktora JSL Darka Bulatovića, meč Partizan – OFK Beograd odigraće se u prvom slobodnom terminu.  

Iako su zbog Parade ponosa nedeljne utakmice pomerene za jedan dan, subotnja između Partizana i OFK Beograda odigraće se u još uvek nepoznatom terminu, tačnije u prvom slobodnom. 
Iako su čelnici Zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << predložili da se meč Partizan – OFK Beograd igra u subotu na stadionu Obilića na Vračaru, iz bezbednosnih razloga to nije bilo moguće. 
- Zajednica se trudila da u interesu srpskog fudbala izadje u susret Partizanu. Tražimo najoptimalnije rešenje. Nije korektno što je trener Partizana Marko Nikolić izjavio da je cela situacija neprofesionalna i neozbiljna. Nikolić je taj sa kojim smo komunicirali. Nismo mogli da utičemo ni na šta, ovo je vanredna situacija. Procenu bezbednosti radi policija, a ne mi. Hteli smo da zaštitimo Partizan od dodatnih napora i utakmica koje bi ih remetili u evropskom takmičenju – rekao je Bulatović, a prenosi Tanjug. 
Podsetimo, Parada ponosa održaće se u nedelju u Beogradu. 

Parovi sedmog kola Superlige: 

Spartak – Radnički Niš
Napredak – Vojvodina
Novi Pazar – Jagodina
Borac – Crvena zvezda
Voždovac – Mladost 
Partizan – OFK Beograd 
Donji Srem – Radnički Kragujevac
Rad – Čukarički
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


A PREGLED IGRE: Ma može i bez toga, ili ipak ne… (VIDEO)


EP ZA MLADE SENIORE: Bronza tekvondistkinji Mariji Perišić!


ODUŠEVLJENI: Belgijanci ‘otkrili’ Bajkov spot sa srpskom pevačicom (VIDEO)





Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PRAJD KVARI KONCEPCIJE: Vojislav Stanković: Samo neka oni šetaju, mene zanima kada se igra

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2014, 10:11

Fudbaler Partizana Voja Stanković nije zadovoljan činjenicom da se, zbog prašine koja se podigla oko Parade ponosa, ne zna kada će se tačno igrati utakmice.. . Prajd koji je najavljen za nedelju odložio je sedmo kolo Jelen Superlige Srbije do pondeljka, a status kvo sa domaćom ligom ne dopada...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.