Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNA STRANA PRIČE: Po rečima Marka Tomasa, on je žrtva majstorice Cedevite i Partizana (VIDEO)

I u Hrvatskoj i Srbiji je tema dana nesportsko ponašanje tamošnjeg košarkaša.

Cedevita je imala pobedu u rukama kada je Marko Tomas napravio ispad kojim je bacio senku na odličnu partiju njegovog tima.
On je na nekoliko sekundi do kraja dodao loptu centru Partizana Urošu Lukoviću i pokazao mu pravac ka košu, kako bi tada mogao neometano da poentira. Evo šta je o tom incidentu rekao inicijator istog:
– To nema nikakve veze s Partizanom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i nisam želio time da ga ponizim. To je bio odgovor Lukoviću na njegove stalne provokacije i nesportsko ponašanje. Odgovorio sam mu istom merom. Jednostavno sam mu bacio loptu i dobacio ‘evo, sada možeš da daš koš’. Nisam poznat kao igrač koji se voli verbalno da se prepucava tokom utakmica, ali taj dečko je počeo da me provocira iz čistog mira. Nisam mogao da verujem da to radi i šta mi sve govori, jer dosad tako nešto nisam doživieo… Zbog prvog prepucavanja s njim dobio sam u trećoj četvrtini i tehničku grešku, kazao je Tomas za ‘tportal.hr’.
Zbog dve nesportske greške je Marko Tomas završio meč nekoliko sekundi pre ostalih igrača.

(Izvor: YouTube/Poznavalac)
The post JEDNA STRANA PRIČE: Po rečima Marka Tomasa, on je žrtva majstorice Cedevite i Partizana (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.