Ivančević: Nema popusta, ova garnitura Partizana to od mene ne očekuje

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Avg.2013, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivančević: Nema popusta, ova garnitura Partizana to od mene ne očekuje

Šef struke Radničkog 1923 i nekadašnji prvotimac Partizana Radmilo Ivančević prepušta bivšem klubu ulogu favorita.
Uzgred, napominje da u nedelju emocije odlaže u personalni folder i Partizan napada sa svih strana ne bi li se s pitomcima u Kragujevac vratio s bodom, možda i s celim plenom.
Trudićemo se da kvalitetno odigramo utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ostavimo upečatljiv utisak i kući se ne vratimo praznih šaka – obećava Ivančević.
Bespotrebno je da pričam o Partizanu, dovoljno je spomenuti ime velikog kluba i sve je jasno. Partizan respektujemo, favoritom oslovljavamo, što ne znači da se unapred predajemo. Naprotiv, dolazimo u Beograd da se otvoreno nadigravano i pokušamo da iznenadimo šampiona.
Osećanja su sputana?
Sve je to lepo, kad vratite godine i evocirate uspomene. Partizan je moj klub, međutim, profesionalac sam i u nedelju rival bivšem klubu.
Popusta nema, dakle?
Zašto bi bilo?! Partizan to i ne očekuje od mene, bar ne ova garnitura.
Znači li to da su pređašnja rukovodstva od vas nešto očekivala?
Neee, to je davno bilo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.