Ima i onih koji neće više gledati Partizan! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 19:22

Ima i onih koji neće više gledati Partizan! (TVITOVI)

Poraz Partizana u drugom kolu domaćeg prvenstva.

Ekipa Partizana je odigrala veoma slabo protiv ekipe koja je prošlu sezonu završila kao osmoplasirana u Prvoj ligi Srbije.

Novi Pazar je pobedio crno-bele sa 3:2, odbrana ekipe Sava Miloševića je izgledala očajno, dosta grešaka koje su se desile pre postizanja golova.

Šta kažu navijači?

Navijači su prilično razočarani, ima i onih koji ne žele da gledaju ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan, drugi traže ostavke.

Pogledajte...

Odbrana FK Partizan...#partizan #fkp #fkpartizan #pfc @FKPartizanBG pic.twitter.com/E1A38fKnfx

— Talichni Tomm 🛡️ (@Talichni) August 5, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Asano o sitnicama i sekundama...

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020

Smatra da ništa nije izgubljeno...Prvi poraz Partizana u novoj sezoni, i to od Novog Pazara, ekipe koja je prošlu sezonu završila kao osmoplasirana u Prvoj ligi Srbije...Crno-beli su imali dosta problema u odbrani, ali su na drugoj strani stvarali šanse od kojih su dve iskoristili...Strelac je bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.