Igrači koji su najviše napredovali – dva iz Partizana i jedan Zvezdin

Izvor: B92, 08.Nov.2023, 21:58

Igrači koji su najviše napredovali – dva iz Partizana i jedan Zvezdin

Sastavljena je lista igrača koji su najviše napredovali ove sezone u Evroligi, a među Top 10 čak tri mesta zauzimaju igrači "večitih" rivala.

Partizan ima dvojicu, Alena Smailagića i Aleksu Avramovića, dok Crvenu zvezdu na ovoj listi predstavlja Džoel Bolomboj.

Smailagić i Avramović su ove sezone osovine igre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana, ne više sa epizodnim ulogama, već glavnim, poput nedavnog "večitog" derbija.

Sa druge strane, Džoel Bolomboj po dolasku iz Olimpijakosa u Crvenu zvezdu pokazuje da ima uticaja na igru svog tima, i to na obe strane parketa.

Na prvom mestu ove liste je Tornike Šengelija iz Virtusa, iza njega je Partizanov "dželat" iz Baskonije Čima Moneke, a treći je Ajzea Kordinije, takođe iz Virtusa.

Potom slede Aleš Piters, Vensan Porije, Johanes Timan, Alen Smailagić, Džoel Bolomboj, pa Bonzi Konston i na kraju Aleksa Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ONI SU NAJVIŠE NAPREDOVALI U EVROLIGI: Dva igrača Partizana i jedan Zvezdin se našli na listi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023

Neprikosnoveni Šengelija...Čuveni sajt "Basket news" sastavio je listu igrača koji su najviše napredovali ove sezone u Evroligi, a među Top 10 čak tri mesta zauzimaju igrači "večitih" rivala...Partizan ima dvojicu, Alena Smailagića i Aleksu Avramovića, dok Crvenu zvezdu na ovoj listi predstavlja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.