IZNENAĐENJE: Piksijeva desna ruka na klupi Orlova biće LEGENDA Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 09:45

IZNENAĐENJE: Piksijeva desna ruka na klupi Orlova biće LEGENDA Partizana (FOTO)

Prva utakmica Orlova za tri nedelje.

Ostalo je nešto više od tri nedelje do prvog meča reprezentacije Srbije u kvlifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Orlovi još uvek nemaju selektora, ali je pitanje dana kad će Dragan Stojković biti zvanično promovisan i preuzeti brigu o našim najboljim fudbalerima.

Kako se nezvanično saznaje jedan od Piksijevih pomoćnika moga bi da bude i legendarni kapaiten >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana Saša Ilić, koji bi uz Bratislava Živkovića i Marka Perovića činio Stručni štab reprezentacije Srbije.

Kako stvari stoje, Piksi će u FSS ponovo sarađivati sa Stevanom Dikom Stojanovićem, legendarnim golmanom Crvene zvezde, koji će biti postavljen za sportskog direktora reprezentacije.

Reprezentacija Srbije kvalifikacije za Mundijal počinje 24. marta protiv Republike Irske, tri dana kasnije igramo protiv Portugala (oba meča u Beogradu), dok  30. marta sledi gostovanje u Azerbejdžanu.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.