Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ KOPAČKI U FOTELJU: Bivši fudbaler Partizana postao direktor ‘zebri’ iz Čačka!

Na zvaničnom klupskom sajtu Borca iz Čačka obelodanjeno je da je novi direktor tog superligaša Ivan Stevanović, u dva navrata fudbaler Partizana, ali i francuskog Sošoa.

Ivan Stevanović ima samo 32 godine i mogao je još da igra, ali je pre nekoliko godina odlučio da se povuče sa terena. Zato je odlučio da sada uskoči u fotelju, na mesto direktora svog bivšeg kluba iz igračkih dana, Borca Čačka.
- Drago mi je da sam ponovo na mestu za koje me >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vežu lepe uspomene. Ovaj stadion je uvek bio moja druga kuća. Sa velikim ambicijama sam prihvatio poziv i verujem da ću ispuniti očekivanja. Cilj mi je da Borac postane mezimac svih Čačana i da ljudi sa osmehom dolaze na stadion i budu uz klub. To isto očekujem i od igrača – bile su prve reči novog direktora Čačana.
- Trudićemo se da igračima obezbedimo maksimalne uslove za rad, a na njima je da daju sve od sebe za naš klub. Tražim malo vremena da bi se uhodali i verujem poveli Borac u neka nova i bolja vremena – rekao je Ivan Stevanović.
Stevanović je na toj funkciji nasledio Branka Terzića, a prvi saradnici biće mu generalni sekretar Miloš Ristanović i Slobodan Ilić, koji će biti zadužen za sportski sektor. Borac je počeo pripreme bez trenera, a u naredna tri dana trebalo bi da bude imenovan novi šef stručnog štaba, naslednik Bogića Bogićevića.
The post IZ KOPAČKI U FOTELJU: Bivši fudbaler Partizana postao direktor ‘zebri’ iz Čačka! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.