ISPLIVALI NOVI DETALJI: Evo zbog čega je Trinkijeri otišao iz Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 21:13

ISPLIVALI NOVI DETALJI: Evo zbog čega je Trinkijeri otišao iz Partizana

Poznato šta je uticalo na prekid saradnje.

Od pre par dana Andrea Trinkijeri i zvanično nije trener Partizana, a navijači crno-belih i dalje teško podnose tu činjenicu, a sada su se u javnosti pojavili i detalji raskida saradnje italijana i kluba.

Prema saznanjima ''Kurira'' iz kluba, Trinkijeri je u pregovorima o novom ugovoru hteo insistirao da se ubaci i klauzula o plaćanju luksuznog stana u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vodi. Iznajmljivanje na mesečnom nivou košta oko 2.000 evra, a pošto crno-beli nisu želeli da plaćaju vipe od iznosa koji je predviđen za igrače i trenere pojavio se problem.

Osim toga, Trinkijeri nije želeo da pristane ni na smanjenje plate koja je u trećoj godini njegovog ugovora iznosila 550.000 evra, a tražio je i veća ovlašćenja u dovođenju igrača. Kako klub nije želeo da dozvoli ništa od toga, rastanak je bio neminovan, a Italijan je za to iskoristio činjenicu da zobg kašnjena plate od dva meseca može da raskine ugovor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.