IGOKEA: Pet puta skuplje na Zvezdu i Partizan!

Izvor: Mondo, 29.Sep.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOKEA: Pet puta skuplje na Zvezdu i Partizan!

Klub iz Aleksandrovca saopštio je da će ulaznice za domaće utakmice ABA lige u predstojećoj sezoni u Laktašima koštati 5 KM, osim za susrete sa beogradskim timovima koje će iznositi 25 KM.

"Cene ulaznica za utakmice ABA lige ove sezone će biti 5 KM, osim za utakmice sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Ulaznice za utakmice sa beogadskim rivalima će koštati 25 KM", saopšteno je na zvaničnom sajtu šampiona Bosne i Hercegovine.

Klub iz Aleksandrovca je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saopštio da su u prodaji i sezonske ulaznice za sve utakmice "igosa" u regionalnom takmičenju, prvenstvu BiH i kup takmičenjima po ceni od 100 KM.

Osim "običnih" sezonskih karata, u ponudi su i sezonske ulaznice za prijatelje kluba s posebnim sedećim mestima koje koštaju 500 KM i važe takođe za sva takmičenja.

Prvi domaći meč u Laktašima izabranici Željka Lukajića će odigrati u drugom kolu ABA lige protiv Union Olimpije 5. oktobra s početkom u 21 čas.

Sve vrste ulaznica mogu da se kupe u sportskim dvoranama u Aleksandrovcu i Laktašima.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Grobari" i "delije" u problemu: Skandalozne cene ulaznica za mečeve u Laktašima!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2015, 00:18

Cene ulaznica za utakmice ABA lige ove sezone će biti 5 KM (oko 300 dinara), osim za utakmice sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Ulaznice za utakmice sa beogradskim rivalima će koštati 25 KM (oko 1.500 dinara), saopšteni je na sajtu KK Igokea...PET puta više! Sramota!..Klub iz Aleksandrovca na ovaj,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.