Hrvatski mediji traže oštriju kaznu za Partizan!

Izvor: 011vodič.com, 12.Avg.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski mediji traže oštriju kaznu za Partizan!

Vest da je UEFA kaznila Partizan naišla je na različite reakcije u regionu. Dok mediji u Crnoj Gori i BiH donose samo informaciju, propraćenu uobičajenim naslovomn, u Hrvatskoj ne kriju zadovoljstvo zbog kazne crno-belima. Pitaju se još i da li je moguće da tim iz Humske nije kažnjen i zbog transparenta “Dogodine u Kninu”.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,35 na nerešen ishod susreta Jeni Malatija – Partizan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> “Vijesti” donose informaciju da je “Partizan drastično kažnjen zbog rasističkog ponašanja navijača”, a specijalizovani sportski portal u BiH “SportSport” naslov “UEFA nema milosti: Partizan dobio žestoku kaznu”.
– Kazne za sporni transparent “Dogodine u Kninu” u dopisu Uefe – nema – piše “Večernji list” uz naslov “UEFA žestoko kaznila Partizan, ali za transparent “Dogodine u Kninu” – kazne nema?!

“Index” donosi naslov “UEFA drastično kaznila Partizan” dok u tekstu, u poslednjem pasusu kaže da “Svestan moguće kazne, Partizan je uoči utakmice pozvao navijače da ne vređaju goste i ne skandiraju političke i rasističke poruke, ali očito uzalud. Jedna poruka “grobara” bila je povodom godišnjice Oluje: Dogodine u Kininu”.

“UEFA bez milosti drastično kaznila Partizan! Zloglasna navijačka grupa skupo koštala beogradski klub na putu do Evrope” je naslov u “Sportskim novostima”.
– Dogodine u Kninu u ovom kontekstu znači – dogodine bez gledalaca. Jer, UEFA je ispraznila Partizanov stadion za naredne dve evropske utakmice… Ukoliko se kvalifikuju u grupnu fazu, tada bi odradili kaznu. U suprotnom, ostaće na snazi za sledeću sezonu – pojašnjavaju zašto će sledeće godine Partizan da igra bez gledalaca.


The post Hrvatski mediji traže oštriju kaznu za Partizan! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.