Hoće li Partizanu zaista stići poziv iz Prištine?

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2020, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Partizanu zaista stići poziv iz Prištine?

Najava iz Prištine izazvala je veliku pažnju ovog popodneva.

Dan posle 162. večitog derbija, potpuno neočekivano, počelo je da se spekuliše o potencijalnom gostovanju Partizana u Prištini tokom juna ove godine.

Naime, ''Tanjug'' je preneo izjavu sportskog direktora FK Fljamurtari iz Prištine Arbinora Morine, koji je u emisiji "Slobodno srpski" na RTK najavio odigravanje Memorijalnog turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posvećenog Fadilju Vokriju na godišnjicu njegove smrti.

Plan organizatora je da uz Fljamurtari, na turniru učestvuju i drugi klubovi za koje je Vokri nastupao tokom igračke karijere, poput Partizana, Fenerbahčea i francuskog Nima.

Za sada je sve na nivou razmišljanja, ali prema očekivanju, i sama najava je izazvala dosta različitih reakcija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.